ПВЦ столарија

ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на ПВЦ столарија

  • Влезни врати
  • Врати за купатила
  • Собни врати
  • Прозори
  • Шибери

Побарајте понуда во Нашиот продажен салон на ул.Маршал Тито бр.7 во Кавадарци до Градското собрание

Нашите продавачи Љубезно ке ве пречекаат и ке го примат Вашето барање со Наши совети и препораки. Закажуваме термин за земање на мерки на лице место во консултација со Нашите монтери. Изготвуваме соодветна понуда според Вашите барања и потреби и закажуваме термин за изведба - монтажа . Нашите производи се со врвен квалитет ги изработуваме според потребните претходно земените мерки. Даваме гаранција со обезбеден сервис и резервни делови во и вон гарантниот рок на инсталираните производи од Наша страна. Повелете , Ве очекуваме...

Не заборавете да се информирате за поволностите за плаќање на рати или со користење на кредитни линии или пак за искористување на субвенции од тековните проекти. Ние сме реномирана и етаблирана компанија која редовно ги следи сите трендови и ги поддржува сите владини и локални проекти за субвенционирање , а како акредитирана и докажана компанија имаме приоритет при барањата за кредитни линии од Нашите клиенти кон повеќе банки во Македонија. Вам ви преостанува само да стапите во контакт со Вас , а ние ке се потрудиме и во сигурност ке ги исполниме Вашите барања.

побарајте понуда