ЈанПласт-ДВ

Изработка на Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати, комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

20.Апр.18

Министерот за економија Крешник Бектеши на денешната прес конференција посветена на мерките од Програмата за промоција на обновливи извори на енергија и поттикнување на енергетска ефикасност во домаќинствата за 2018 година, чиј носител е Министерството за економија информираше дека средствата за мерките за надоместување на трошоците за замена на старите со ПВЦ/алуминиумски прозорци и за купени и вградени сончеви колектори се исцрпени, иако роковите на огласите сѐ уште траат.

8:00 am - 15:43 Министерство за економија

22.Фев.17

Министерот за економија Крешник Бектеши на денешната прес конференција посветена на мерките од Програмата за промоција на обновливи извори на енергија и поттикнување на енергетска ефикасност во домаќинствата за 2018 година, чиј носител е Министерството за економија информираше дека средствата за мерките за надоместување на трошоците за замена на старите со ПВЦ/алуминиумски прозорци и за купени и вградени сончеви колектори се исцрпени, иако роковите на огласите сѐ уште траат.

8:00 am - 8:00 am Министерство за економија

ЈанПласт-ДВ

изработува Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати,комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

повеќе...