Јанпласт-ДВ

Изработка на Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати, комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

Во овој дел ви претставуваме едно од многуте позитивни искуства на Наши клиенти...

 

кои ги искористија средствата од програмата за субвенционирање  за замена на врати и прозорци. Во продолжение го цитираме клиентот:

" Тешко дека ќе бев во состојба да ги заменам вратите и прозорците на мојата куќа ако не добиев на лотаријата. Со години наназад го одлагавме ова и покрај тоа што имавме проблем и во лето и во зимо. Аплицирав и не очекував да бидам извлечен. Екипата на Јанпласт претходно веќе беа кај мене и земаа мерки и се договоривме за монтажа. Навистина професинално завршена работа , мојот долгогодишен проблем се реши за еден ден. Со помош на субвенциите најпосле имав доволно средства не само да ги заменам туку и да користам повисок квалитет. Во прво време од укажувањата на луѓето од јан пласт искрено мислев дека сакаат да ми продадат нешто поскапо , но веќе со доаѓањето на следната зима ми стана јасно што се обидуваа да ми објаснат и ми беше мило што ги прифатив нивните препораки. 

ЈанПласт-ДВ

изработува Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати,комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

повеќе...