Поволно кредитирање од Халк Банка

Халк Банка нуди кредитна линија за обнова на прозорци и врати со само 4.5% камата. Погледнете повеќе во кредитната понуда на Халк Банка...

Потребни ви се финансиски средства за различна намена, во брз рок. Зависно од времето на отплата, валутата и вашата профилна група, ви нудиме различни потрошувачки кредити:

Потрошувачки ненаменски кредити:

 • Relax кредит со животно осигурување
 • Потрошувачки кредит без животно осигурување
 • За пензионери
 • За членови на СОНК Краткорочен кредит до 12 месеци

Хипотекарен кредит за различни намени и за посериозни промени во вашиот живот:

 • Хипотекарен кредит со животно осигурување
 • Хипотекарен кредит без животно осигурување

Чувствувајте се удобно во сопствениот дом!

 • Станбени кредит за: COMFORT + кредит со животно осигурување
 • COMFORT кредит без животно осигурување

Овозможете си нов автомобил со автомобискиот кредит наменет за:

 • За клиенти со плата во Халкбанк или во друга банка Кредит за енергетска ефикасност:
 • Еко кредит
 • Осигурај те ги Вашите парични средства!
 • Одличен кредит со депозит: Со депозит

За повеќе информации обратете се во Нашиот продажен салон или директно во било која од експозитурите на Халк Банка во Р. Македонија